0733696686  | 

  
  
  
  

INFO COMENZI

Selectarea produselor doriteĀ 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Marimi echipamente
Selectarea marimii dorite se face prin consultarea paginii INFO MARIMI din meniu si mentionarea acesteia in formularul de comanda, la rubrica observatii. In cazul in care doriti mai multe informatii va rugam a ne contacta pentru a va putea oferi consultanta. Produsele de la lichidare de stoc (SELL-OUT 2013) au marimea trecuta in nume si descriere. Daca o marime nu mai apare pe site, nu mai este disponibila.

Trimitere comanda
Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator. Selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda pentru a specifica marimea echipamentului sau a face comentarii cu privire la comanda. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

Termene de livrare
99% dintre produsele ICON se afla in stoc la furnizorul extern. Comenzile catre ICON se trimit in fiecare vineri, dar in functie de necesar se pot face comenzi de mai multe ori pe saptamana. Livrarea dureaza in medie 5-7 zile + 1-2 zile pentru livrarea catre dvs. Recomandam ca produsele sa fie ridicate din reteaua MYMOTO pentru a putea fi probate.

  
  
  

THE GEAR:

  

  

Parteneri MYICON.ro:

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?